تهیه و تدوین برنامه عملیاتی بخش تغذیه در راستای برنامه استراتژیک بیمارستان
تهیه و تدوین فرآیند مدیریت خدمات غذایی بیمارستان (شامل خرید مواد غذایی، انبارسازی، آماده سازی، طبخ، نگهداری و توزیع غذا ....)
نگهداری، پیادهسازی و اجرای دستورالعملها، آئیننامهها و بخشنامههای مرتبط در سطح بیمارستان
تعامل نزدیک با کارشناسان تغذیه معاونت درمان مربوطه جهت برنامهریزهای مرتبط
همکاری و هماهنگی با مسئول بهداشت محیط بیمارستان برای نظارت بر وضعیت بهداشت و سلامت کارکنان بخش تغذیه
همکاری و هماهنگی با مسئول بهداشت محیط بیمارستان برای نظارت بر وضعیت بهداشت اماکن ارائه خدمات غذایی و تامین ایمنی کارکنان و محیط
همکاری با سایر بخشهای اجرایی از جمله اعضاء تیم درمنا، پرسنل بخش تغذیه و مقام مافوق در جهت بهبود ارائه خدمات غذایی
مدیریت و نظارت بر انجام تحقیقات کاربردی در واحدهای تحت پوشش جهت بهبود کیفیت ارائه خدمات تغذیهای
شرکت در دورههای آموزشی به منظور روزآمد کردن دانش و مهارتهای مورد نیاز
برنامهریزی جهت برگزاری دورههای آموزشی تغذیهای برای پرسنل بیمارستان با هماهنگی کارشناس تغذیه معاونت درمان
تهیه و تدوین متون آموزش تغذیه جهت بیماران
سرپرستی و نظارت بر فرآیند تهیه، تدریافت و خرید مواد غذایی، انبارسازی، آماده سازی و انتقال مواد غذایی خام یا فرآوری شده، آماده سازی محلول گاواژ، طبخ، نگهداری غذای آماده یا غذاهای باقیمانده، توزیع غذا و میان وعدهها
تهیه شرح وظایف سراشپز، آشپز، کمک آشپز، متصدی توزیع غذا و ظرفشو و سایر پرسنل کمکی در مدیریت خدمات غذایی
تهیه و تنظیم برنامه غذایی پرسنل مطابق با اصول تغذیهای و بهداشت
تهیه و تنظیم برنامه غذایی بیماران مطابق با اصول تغذیهای و بهداشت
مدیریت و سرپرستی، نظارت و ارزیابی فعالیتهای کارشناسان تغذیه بیمارستان و کارکنان بخش تغذیه و تقسیم وظایف پرسنل تحت سرپرستی
نظارت بر نحوه رعایت الزامات و استانداردهای خدمات غذایی توسط پیمانکار (در صورتی که برون سپاری انجام گرفته است)
اجرای استانداردهای اعتباربخشی بخش تغذیه در بیمارستان
تشکیل کمیته تغذیه و رژیم درمانی به شکل دورهای در صورت نیاز
جمعاوری اطلاعات آماری مرتبط با فعالیتهای بخش تغذیه و بکارگیری نتایج در برنامهریزیهای آتی
-بررسی گزارشات و آمار بخش تغذیه و ارسال بازخوردهای دورهای (ارائه گزارش-روند تغییر شاخصها و ....) به معاونت درمان دانشگاه