parcham مهار تورم، رشد تولید

واحد تغذیه


آیلر خداشناس

کارشناس تغذیه 

شماره تماس داخلی: 212

  • تهیه و تدوین برنامه عملیاتی بخش تغذیه در راستای برنامه استراتژیک بیمارستان
  • تهیه و تدوین فرآیند مدیریت خدمات غذایی بیمارستان (شامل خرید مواد غذایی، انبارسازی، آماده سازی، طبخ، نگهداری و توزیع غذا ....)
  • نگهداری، پیاده‌سازی و اجرای دستورالعمل‌ها، آئین‌نامه‌ها و بخشنامه‌های مرتبط در سطح بیمارستان
  • تعامل نزدیک با کارشناسان تغذیه معاونت درمان مربوطه جهت برنامه‌ریز‌های مرتبط
  •  همکاری و هماهنگی با مسئول بهداشت محیط بیمارستان برای نظارت بر وضعیت بهداشت و سلامت کارکنان بخش تغذیه
  •  همکاری و هماهنگی با مسئول بهداشت محیط بیمارستان برای نظارت بر وضعیت بهداشت اماکن ارائه خدمات غذایی و تامین ایمنی کارکنان و محیط
  •  همکاری با سایر بخش‌های اجرایی از جمله اعضاء تیم درمنا، پرسنل بخش تغذیه و مقام مافوق در جهت بهبود ارائه خدمات غذایی
  •  مدیریت و نظارت بر انجام تحقیقات کاربردی در واحدهای تحت پوشش جهت بهبود کیفیت ارائه خدمات تغذیه‌ای
  • شرکت در دوره‌های آموزشی به منظور روزآمد کردن دانش و مهارت‌های مورد نیاز
  • برنامه‌ریزی جهت برگزاری دوره‌های آموزشی تغذیه‌ای برای پرسنل بیمارستان با هماهنگی کارشناس تغذیه معاونت درمان
  •  تهیه و تدوین متون آموزش تغذیه جهت بیماران
  • سرپرستی و نظارت بر فرآیند تهیه، تدریافت و خرید مواد غذایی، انبارسازی، آماده سازی و انتقال مواد غذایی خام یا فرآوری شده، آماده سازی محلول گاواژ، طبخ، نگهداری غذای آماده یا غذاهای باقیمانده، توزیع غذا و میان وعده‌ها
  • تهیه شرح وظایف سراشپز، آشپز، کمک آشپز، متصدی توزیع غذا و ظرفشو و سایر پرسنل کمکی در مدیریت خدمات غذایی
  • تهیه و تنظیم برنامه غذایی پرسنل مطابق با اصول تغذیه‌ای و بهداشت
  • تهیه و تنظیم برنامه غذایی بیماران مطابق با اصول تغذیه‌ای و بهداشت
  • مدیریت و سرپرستی، نظارت و ارزیابی فعالیت‌های کارشناسان تغذیه بیمارستان و کارکنان بخش تغذیه و تقسیم وظایف پرسنل تحت سرپرستی
  •  نظارت بر نحوه رعایت الزامات و استانداردهای خدمات غذایی توسط پیمانکار (در صورتی که برون سپاری انجام گرفته است)
  • اجرای استانداردهای اعتباربخشی بخش تغذیه در بیمارستان
  •  تشکیل کمیته تغذیه و رژیم درمانی به شکل دوره‌ای در صورت نیاز
  • جمع‌اوری اطلاعات آماری مرتبط با فعالیت‌های بخش تغذیه و بکارگیری نتایج در برنامه‌ریزی‌های آتی
  • -بررسی گزارشات و آمار بخش تغذیه و ارسال بازخوردهای دوره‌ای (ارائه گزارش-روند تغییر شاخص‌ها و ....) به معاونت درمان دانشگاه
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید